Producători

Toti producatorii

Informatii despre livrare

Delight.ro livreaza in 24h oriunde in Romania: orice oras, localitate, sat, comuna, indiferent de valoarea comenzii. Atentie ! Termenul de livrare de 24h este valabil pentru toate comenzile venite pana in ora 15:00. Comenzile venite dupa ora 15:00 se vor trimite in ziua respectiva sau a 2-a zi in functie de ora de ridicare a coletelor de catre curieri care este in general 17:00.

Bucuresti si judetul Ilfov - cost 10 ron / colet, livrare prin FAN COURIER.

Romania - cost 15 ron / colet, livrare prin FAN COURIER pentru toate orasele, localitatile care se afla sub aria de acoperire Fan Courier. Vezi aria de acoperire Fan Courier  --> link:http://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2012/03/locatiiFAN-complet.pdf

Romania (zone care nu se afla in aria de acoperie Fan Courier, in general sate si comune) - cost 15 ron / colet, livrare prin BOOKURIER / GLS. Exista posibilitatea ca pentru localitati mai indepartate livrarea sa se faca in termen de 48h de la plasarea comenzii.

Pentru orice produs, orice comanda, livrarea costa 10 lei in Bucuresti si judetul Ilfov si numai 15 lei oriunde in Romania.

Preturile produselor de pe site sunt finale si includ TVA.
 
Timpul de livrare este de maximum 24 - 48 ore daca produsele se afla pe stoc.
 
In conditiile in care comanda a fost lansata intr-o zi nelucratoare, aparitia unor influente nefavorabile ce nu se afla sub controlul nostru sau al transportatorului, intervalul in care se livreaza marfa poate creste.
 
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
 
- produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata telefonic.
 
- expedierea produselor se face functie de stoc in ziua confirmarii telefonice a comenzii.
 
- termenul de livrare este de 1 zi lucratoare (produsele expediate vineri se livreza dupa caz sambata sau luni).
 
- produsele sunt asigurate pe durata transportului Delight.ro este complet raspunzator si isi asuma responsabilitatea ca produsele sa ajunga la destinatie in cea mai buna conditie.
 
- receptia coletelor se poate face in prezenta reprezentantului FAN Courier.
 
- in colet produsele sunt insotite de factura fiscala.