Returnare Produse

Daca ati achizitionat un produs gresit il puteti returna in 14 zile lucratoare fara nici o explicatie. Returnarea se poate face doar in cazul produselor care sunt in conditii perfecte, ambalajul sa nu prezinte semne sau urme de uzura sau consum si sa fie nedesfacut respectiv sigilat.

Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"", redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;".

Costurile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea banilor se va face in cel mult 30 de zile de la primirea returului intr-un cont bancar dat de client.

ATENTIE ! Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai este nou si nu respecta termenii mai sus mentionati acesta va fi reexpediat clientului pe cheltuiala acestuia fara a returna plata.