Producători

Toti producatorii

Despre noi

Delight.ro este proprietatea SC Delight Solutions SRL. Delight.ro si compania care administreaza site-ul functioneaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Delight.ro este o parfumerie strict online. Asiguram distribuirea produselor in toata tara prin serviciul de curierat rapid al Fan Courier.
 
Dorim sa ne impunem pe piata vanzarilor online ca o echipa de profesionisti care va pot oferi consultanta si sfaturi oneste astfel incat clientii sa poata cumpara produsele care li se potrivesc cel mai bine. 
 
Noi, echipa Delight.ro vrem sa obtinem satisfactia clientilor nostrii, punand la dispozitia acestora cea mai diversificata selectie de parfumuri si cosmetice la preturi avantajoase cat si modalitati de comanda simple si rapide.
 
Creativitatea, îndrazneala, dinamismul, grija pentru detalii ne definesc în tot ce facem. Promptitudinea si seriozitatea cu care raspundem clientilor nostri ne ajuta sa oferim cea mai variata gama de parfumuri si cosmetice si ultimele noutati in materie de ingrijire personala.